Op zoek naar uitvaart dewaele?

 
uitvaart dewaele
 
Hubert De Waele - Wase Uitvaartplanner.
Hubert De Waele. Deinze 22 juli 1927 - Sint-Niklaas 28 september 2020. Weduwnaar van mevrouw Suzanne Rogge. Uitvaart vindt gezien de coronamaatregelen plaats in beperkte kring. Gelegenheid geven tot condoleren wil zeggen dat je openstaat voor het delen van je verdriet met anderen, dat je je door anderen wil laten troosten.
Overlijdensberichten - Uitvaartzorg De Lelie.
De uitvaart vindt plaats op dinsdag 19 april 2022 om 11 uur. Bekijk de rouwbrief. Geboren te Kemmel op 17 november 1935. Overleden te Ekeren op 20 maart 2022. De uitvaart vindt plaats op vrijdag 25 maart 2022 om 11 uur.
Ateliers Jules Dewaele.
Nos catégories de produits. Civières et chariots. Urnes et mini-urnes. Poignées pour cercueil. Nos autres départements. Notre tarif ainsi que les pages techniques sont accessibles. uniquement aux professionnels du funéraire. Pour obtenir votre accès sécurisé, envoyez votre demande en. cliquant sur s'inscrire.
Bekende Brugse leerkrachtJacques Dewaele overleden - KW.be.
Jacques Dewaele werd geboren op 2 oktober 1927 in Oostende. Liefst veertig jaar, van 1952 tot 1992, stond hij voor de klas in het Koninklijk Atheneum Brugge, waar hij Frans en Latijn onderwees. Daarnaast was hij nog actief aan de Normaalschool en het Europacollege. Heel wat Bruggelingen zullen zijn lessen nog herinneren. Hij was zeer revolutionair in het lesgeven en maakte zelf een aantal schoolboeken voor zijn vakken. Het Atheneum bleef hem na aan het hart liggen. Hij was lid van de Vriendenkring en was ook een tijdje voorzitter van de oud-leerlingenbond. Daarnaast hield hij van Brugge en kunst. Samen met zijn echtgenote was hij lid van de Vriendenkring van Musea en organiseerde hij tal van tentoonstellingen met werk van zijn schoonvader. Hij was ook lid van de Sint-Sebastiaansgilde. Samen met zijn echtgenote heeft hij heel wat gereisd, onder meer naar hun drie kinderen die in het buitenland werken. Sinds een operatie drie jaar geleden genoot Jacques vooral van zijn wandelingen in het Minnewaterpark, waar ze vlakbij woonden. Door de coronasituatie vond de uitvaart plaats in intieme kring.
Begrafenisonderneming J. De Waele - Funeralco.
Begrafenisonderneming te Ekeren met vakkennis. Wanneer u aan het zoeken bent naar bekwame begrafenisondernemingen om een uitvaart en alles wat hierbij komt kijken in goede banen te leiden van A tot Z, is Funeralco, met kantoren in Ekeren, Merksem en Schoten, een goede optie. Funeralco is een betrouwbare begrafenisonderneming met decennia ervaring opgericht in 1996 in het begeleiden van crematies, uitvaarten en begrafenissen en de ontelbare dingen die daar in verband mee staan kisten, urnen, grafmonumenten, sieraden, drukwerk, bloemen enz.
Andre Sprockeels Uitvaartzorg.
Mevrouw Diane De Waele. Woonachtig te Zandhoven 2240. Geboren te Antwerpen 2000 op dinsdag 10 november 1942. Overleden te Edegem 2650 op zaterdag 10 maart 2018 op 75 jarige leeftijd. Echtgenote van De heer François Cools. Herdenkingsruimte rouwbetuiging maandag 12 maart 2018.
Dewaele-Brutyn BEGRAFENISSEN, INHUMATIES EN CREMATIES, Beernem Dewaele Brutyn tot Beernem TEL: 050790. BE100634262 Lokaal Infobel.BE.
Deze bedrijven hebben een geschatte omzet van 895.56 miljoenen en gebruiken een aantal werknemers geschat op 2948., Het bedrijf dat het best in Beernem is geplaatst in onze nationale ranglijst, bevindt zich in positie 167 in termen van omzet. Meer info over Dewaele-Brutyn. Andere bedrijven in hetzelfde gebied. Van de Velde Uitvaart.
Willems uitvaartzorg.
steeds contacteren voor verdere inlichtingen. NA DE UITVAART. 02 267 17 97 02 460 51 52. 2018 ALL RIGHTS RESERVED. Het is erg moeilijk om de kosten van een uitvaart in te schatten zonder dat ze concreet werd besproken.Verschillende aspecten beïnvloeden de uiteindelijke prijs.
Uitvaartzorg Dewaele-Brutyn te Beernem.
Vanaf 1992 heeft Dewaele-Brutyn ook een funerarium met ruime toonzaal. Wij verzorgen de uitvaartdiensten voor uw na bestaande volgens eigen wens van de familie. Bespreking van de volledige dienst bij de familie thuis of hier ter plaatse. Vooraf regeling van uw uitvaart is mogelijk.
Rouwberichten - Uitvaartzorg Deruddere.
Weduwe van de heer Cyriel Bellaert. Geboren te Oostkerke op 26 februari 1927 enthuis overleden te Oedelem op 31 mei 2022. De uitvaartdienst met asurne zal plaatsvinden in aula Sint-Pietersveld, Vagevuurstraat 39 te Wingene op vrijdag 17 juni 2022 om.

Contacteer ons