Op zoek naar uitvaart segers?

 
uitvaart segers
 
Rouwberichten Rouwcenter Segers Roosdaal.
Perfectie is voor ons geen detail, details maken perfectie! begrafenissen Rouwcenter Segers crematies. uitvaartvoorzorg I uitvaartzorg I uitvaartnazorg. T el: 0 54 33 17 64 24/7. Rouwcenter Segers Roosdaal. Tel: 054 331 764. GSM: 0468 18 03 24. Rouwcenter Segers Roosdaal.
Marie-Louise Deprez Uitvaartzorg Serrus.
Overlijden in het ziekenhuis of woonzorgcentrum. Regeling van de uitvaart. Gedenksieraden See You. Echtgenote van de heer Gilbert Segers 2000. Geboren te Wervik op 10 mei 1931. Zachtjes van ons heengegaan te Moorsele in WZC Sint-Jozef op 16 februari 2021.
Luster.
van Wim Segers StudioSegers voor WKwadraat - 2003. Industrieel ontwerper Wim Segers tekende zijn uitvaartkisten al in het begin van de jaren negentig, naar aanleiding van de dood van zijn zus. Waar klassieke kisten vaak donker zijn en iets bombastisch hebben, zijn de kisten van Wim Segers strak, kaal en kleurig.
Online condoleren.
Bekijk alle overlijdens. Van Regenmortel Alphonsus Kessel. Goris Jules Berlaar-Heikant. Verbeylen Veerle Berlaar. Peeters Frans Lier. Dillen Herman Emblem. Thys Robert Kessel. Compagnie Ludwina Berlaar. Quaeyhaege Elisabeth Koningshooikt. Obbers Paula Lier. Copyright 2013 funerarium Begrafenissen Bosmans - Home - Contacteer ons.
Gesjoemel" bij DELA met vingerafdrukken voor aanmaak van rouwjuwelen" VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Weken na de uitvaart kregen nabestaanden plots een e-mail van DELA met de vraag of zij van de vingerafdruk van de overledene een ring of een ketting willen laten maken. De kosten liggen tussen de 124 en 1.320 euro. Na die uitzending paste DELA dat beleid aan.
Overlijdensberichten - Vagibel.
Echtgenote van de heer Jean De Neve 2016. Geboren te Liedekerkeop25 juli 1932. Overleden te Aalstop29 mei 2022. Rouwbetuiging en meer info Rouwbrief Rouwprentje. Emilienne Van der Straeten. Dochter van wijlen Philemon en Clementine Van der Straeten - De Wever.
Vital Segers - Donkers Uitvaartverzorging.
Op Steun begeleiding. Wij zorgen ervoor dat u in alle rust en sereenheid afscheid kan nemen van uw dierbare met een uitvaart volkomen naar uw wens. Donkers - Cuypers Uitvaartverzorging verzekert je een persoonlijke ondersteuning in een familiale, ongedwongen sfeer.
Overlijdens - Willems uitvaartzorg.
Leopold De Wit. Weduwnaar van Josée Roelants. Geboren te Grimbergen op 4 juni 1938. Overleden te Strombeek-Bever op 21 oktober 2021. Julien De Winde. Echtgenoot van Angèle Lauwerier. Geboren te Merchtem op 19 april 1931. Overleden te Hamme op 19 oktober 2021.
Condoleren - Jan Van Droogenbroeck.
Geboren te Ninove op 22 januari 1955 en overleden in het OLV-ziekenhuis te Aalst op 12 mei 2022. Weduwe van de heer Frans Quinteyn. Geboren te Okegem op 9 december 1934 en overleden in WZC Sara te Liedekerke op 7 mei 2022.
Gastenboek.
Uitvaart Michaël Dierick. Graag wens ik u, en in het bijzonder Kathy, te danken voor de goede zorgen die u besteed heeft aan de uitvaart van mijn papa. Dank voor de snelle respons op onze vragen; dank voor het professionalisme.

Contacteer ons